Печаль

Ця ніч натхнення дасть на вірші...
Печаль в моїх словах зітхала,
Мабуть комусь буває гірше,
Коли на краще я чекала.
Заплаче скрипка, в ніч, у зорі,
І біль вкрива моє волосся,
Найбільше я відчую болю,
Там де у мене не збулося.
Заплаче квітень білим цвітом,
Ген вишню сивина покрила,
Я б полетіла цілим світом,
Як би у мене були крила.


Рецензии