Колись. на украинском

Колись ми зустрінемося там, кого все дістало.
Я тисну тобі руку, ти говоришь, що цього замало.
Тоді ховаючи руки назад, тихо сміюся. На мене
дивиться голодне чортеня, але я не ворухнуся.

Колись ми зустрінемося там, кого все дістало.
Коли від жагучої промови кохання раптом станеться погано.
Цей присмак солодких слів тане на язиці у більшості,
а мені від гіркоти вже пече на губах, і гаряча сльоза на щоці.

Авжешь ні, просто хочеться залишитися наодинці.
Сонечко сиділо у долонях, захворіли метелики на підвіконні.
Такі зіроньки безсонні, що воно там поробилося?
Так світило, ніби приснилося, а потім десь загубилося.

Але я знаю, колись ми зустрінемося там ...
Промуркотить тихенько вітер, та понесе на своїх крилах,
він загорне в дорогу місяць, і рік в який ми народились.
Я не схоплюсь одраз за сердце, і не впізнаю рідні очі,

Не встигну навіть розповісти, що було найбільш дорожче.
Як небо криється снігами, яка журба росла льодами
Та найстрашніша була прірва, що розгорталася між нами.
І все одно, і вдень, і вночі, я скрізь побачу твої очі.

І ми зустрілися, напевно, я нарешті засинаю,
Такий щасливий сон міцніш в обіймах пригортаю.
Більш не здригнутися від страху, коли хтось гукнЕ,
З тобою душенька моя відпочиває, то вже безцінне.

(с.) ZaryK (03.05.19)


Рецензии