Ситуация з телеекранчиком

Дід Петро, "до честі сказати",
З економності, з праць - "не з торгу"
Телевізорчик зміг придбати
(Й, "хоч безбожник", сказав "слав-богу").

Здивувавсь: багато каналів,
Чіткість - "з цифри" - зросла немало,
Колір, звук технічно удАлі,
Та... ідейність, художність... впали.

Довго "клацав" - канали скачуть:
Там брехня, там грабіж, там плачуть,
Там "жартують", аж в'януть вуха... -
"Не Будівля вже йде - розруха.

І в базікань пустопорожність,
І в вульгарність вже понесло..., -
Плюнув з гіркості, - не художність...,
А Художньо - ТОДІ було...".


Рецензии