Пресвятая Дева

молитва

О, Пресвятая Дева, Всемилостивая
Госпоже Владычице Богородице,
Живоносный Источник Твой – милость твоя –
Целебный дар душ и тел здравице.

Утешь душу скорбящую от озлоблений,
Милость даруй и утешение, и от бед храни
И от горя, и от болезней дай освобождений.
Царица Пресвятая, моли Сына Твоего и Бога с ним.

Дай от напастей избавление и ограждение,
Чтоб мирное наше было житие,
И в будущем сподобимся мы без сомнения
Видеть в Тебе Заступницу нашу в покровителе.

Во славу Царства Сына Твоего – Бога нашего.
Ему же слава и держава с Отцом.
Прими слова раба твоего молящего
Ныне и присно и во веки веков.
                Аминь.


Рецензии