Слоган

Към тебе като кълн към светлината се стремя.
По пътя си асфалт дори пробивам.
В тъмнината искам даже изгревът да ускоря.
Не ме примамва никаква алтернатива.

Не се старая никога да скривам своите страсти -
кълна се истински и върху изстинал огън.
Знам, че трудно е да съхранявам щастие,
което съм превърнал в свой житейски слоган.

12.11.2012 г.
873 Б. Алекс.
Петр Пенчев


Рецензии