Сплин - Письмо Splin - The Letter

Мне жаль, что тебя не застал летний ливень
В июльскую ночь, на балтийском заливе
Не видела ты волшебства этих линий.
I’m grieved at the pouring rain that you’ve missed
In the night of July on the strait of Baltiysk
Haven’t seen you the curves’ those fairyism

Волна, до которой приятно коснуться руками
Песок, на котором рассыпаны камни
Пейзаж, не меняющийся здесь веками.
That comforting feeling you get from the wave
When touching it; stones that cover the sand;
The centuries-old view remaining unchanged.


Мне жаль, что мы снова не сядем на поезд,
Который пройдет часовой этот пояс
По стрелке которую тянет на полюс
I’m grieved that we won’t take that railway train
Which through this time zone gonna drive us away
From center to pole like the pointer say


Что не отразит в том купе вечеринку
Окно, где все время меняют картинку
Что мы не проснемся на утро в обнимку.
So sad that the window in our small compartment
Reflects lonely evening without enchantment
And I won’t wake up having your arms around me

Поздно ночью через все запятые дошел наконец до точки.
Адрес. Почта. Не волнуйся, я не посвящу тебе больше ни строчки.
Тихо. Звуки. По ночам до меня долетают редко.
Пляшут буквы. Я пишу и не жду никогда ответа.
At the..late night..after all commas finally got to the point
Adress...post line..i will not devote you a word for your purest enjoyment
Silence…Sounds…Stuck my ear deadened almost to calmness
Dancing…Letters…I’m writing with no hope of getting an answer

Мысли. Рифмы. Свет остался, остался звук – остальное стерлось.
Гаснут цифры. Я звонил, чтобы просто услышать голос.
Всадник замер. Замер всадник, реке стало тесно в русле.
Кромки крали. Я люблю, не нуждаясь в ответном чувстве.
Thinking…Rhyming…Only light, all the rest have become evanescent
Numbers…Fading…I was calling to you just to hear your voice shades
Horseman..stopped dead..And the river feels restless in streambed when flowing
Shabby..edges…I’m in love but I don’t need your loving.


Рецензии