Компот от ноти

Когато съм със хрема
 гощавам си корема
 със компот от ноти
 и подслаждам си живота.

Щом изпия ДО-РЕ-МИ
 и веднага ми се спи.
Да се къпя тичам гол
 щом изпия ФА и СОЛ.

Лягам в топлото легло
 пийна ли ЛА-СИ и ДО.
Компот от нотите изпивам -
при Сънчо бързо аз отивам.

16.11.2012 г.
882 Б. Алекс.
Петр Пенчев


Рецензии