Рецидив

Навява радост светлината лунна,
боядисала със виолетов цвят света.
На сърцата златните ни струни
 съчиняват нежната мелодия на любовта.

Топлото на твоите очи лъчисти,
красивите движения на тялото,
добрите помисли в Душата чиста -
държат ме във плена си отначалото.

Когато съм до теб, едно се моля -
да спрем завинаги мига щастлив.
До края на живота да играем тази роля
 и да я превърнем във приятен рецидив.

16.11.2012 г.
883 Б. Алекс.
Петр Пенчев


Рецензии