Тош

Менэ буген тошлэремдэ курдем-
Син каршыма чыктын, йогереп:
-Синен кайтуын,ны озак коттем,
Сагындырды- диден,- озелеп.

Мин исэнмен, без яшибез эле.
Сезнен, янга кайттым тагында.
Кызларымны, сез курегез эле,
Эй шатланып тора алдымда.

Барыгызны алдым кочагыма,
Шатлыгымнан елап, куанып...
Кочек кебек шын,шып уз алдыма,
Ят тушэктэ киттем уянып.               


Рецензии