Кохайте

   
Поспішайте жити люди,
Будьте завжди на коні,
Залунають хай повсюди,
Богом створені пісні.
Хай лунає рідна мова,
Лине, музики краса,
А сердець людських розмова,
Піднімає в небеса.
   Приспів
Памятайте, ви, людина,
А життя одне нажаль,
Кожна, радощів хвилина,
Хай жене гірку печаль.
Хай черемха розцвітає,
Білі вишні, та бузок,
А кохання прилітає,
Та веде у світ казок.
   Приспів
Неповторна жіноча краса,
Зацілуйте поки не зівяне,
Бо дарують її небеса
І кохання, пянке й полумяне.
На землі треба жити як слід,
А другого життя не шукайте,
Почуттям розтопіть в серці лід,
Та кохайте, будь ласка, кохайте..


Рецензии
Це точно, Вiкторе, вiд кохання люди стають добрiшими ))) Хочеться, щоб люди це зрозумiли i саме це Ви говорите людям. Гарнi слова пiдiбрали.

Натхнення Вам !

З повагою,

Светлана Луцак   02.05.2019 22:24     Заявить о нарушении