Десяте щастя

Ти в світ прийшов під рій пухких сніжинок,
Ти в світ прийшов у світанковий час...
Чекали з нетерпінням , тебе, синку!
Як радістю засвітишся у  нас!

Всього мабуть сказати і не  вдасться ,
Як почуття бурлять - слова слабі!
Ти у сім’ю прийшов  десятим щастям!
І знай - любові  вистачить й тобі!

Промінчиком твій погляд сяє милий,
Я в нім тону , з любові почуттям!
Бо ти мій скарб!!! Мій ангел легкокрилий!
Кровинка рідна, дороге дитя!!!

Живи! Рости! Радій дощу і квітам!
Нехай приносить щастя  кожна мить!
Христос благословляв маленьких діток, 
І віримо - тебе благословить!!!
~ДЛВ~

25.01.2019


Рецензии