ПоетичнiПосиденьки... на укр. яз

                П/овсідались українці на мадридський призьбі,
                О/б'єдналися у спілку вільнодумці різні,
                Е/рудовані таланти (й почуттів - доволі)...
                Т/олокА у них сьогодні - на словеснім полі.
                Й/де від серця і до серця тепле віршування,
                Ч/ути піснею в рядках душ перекликання...
                Н/а чужинським обійстІ згадується рідне
                І/ продовжують митці своє кровне, плідне...
         
                П/оетичні посиденьки - рими дух навколо;
                О/днієї Музи друзі, - як родинне коло.
                С/вітлом сонячних метафор можуть обігріти
                Й/ Світ довколишній навчають поети любити.
                Д/оброзичливо і щиро тайни відкривають,
                Е/тнохроніку століть в вІршах воскрешають;
                Н/ебайдужі до подій там, на Батьківщині,
закликаютЬ/ в мирі жити, зупинити вІйни.
                К/иптарі та вишиванки одягнула мова
                Й/ посиденьки стали святом для "Нашого Слова"


Рецензии
Ух ты...акро - украинским языком!
Браво, Любушка! Здорово!
Спасибо!

Ольга Заря 2   10.05.2019 20:14     Заявить о нарушении
Вам спасибо, Ольга, за добродушный отзыв.
Акро-стихо написано специально для "Поэтичных посиделок", которые мы собираемся проводить в конце мая...а на украинском потому что от украинской ассоциации в Мадриде.

Любонька   12.05.2019 01:27   Заявить о нарушении
Ах, какая вы умничка!
Доброе утро!

Ольга Заря 2   12.05.2019 08:46   Заявить о нарушении