Укр. Немов це сон

Немов це сон,
такий приємний сон приснрвся,
що ніби я додому повернувся,
і там зустрів тебе  одну, і закохався,
і в тому я тобі, тоді одній признався.
Ти моя коханна, ти  моя жадана,
я тебе шукав так довго всі роки,
ти одна чарівна, ти одна єдина
і прошу твоєї ніжної руки.
Мабуть , мене тоді не зрозуміла
і слів таких від мене не чекала,
і ніби сон одна попрямувала
і одному рукою помахала.
Хотів би я,
щоб сон такий ще раз приснився,
і я на тебе ще раз подивився,
і ще хоч раз, ще  раз у тебе закохався,
приємного від тебе слова дочекався.


Рецензии