Грицики i ми

Грициків уквітчані плантації,
що до Сонця тягнуться щосили,
бо до чого прагнути побачили.
Грициків уквітчані плантації
дужими зробили і ледачими,
щоб не потоптали, не скосили
грициків уквітчані плантації,
що до Правди тягнуться шосили!

04.2019


Рецензии