Аритметика

Вдъхновено от И. Иртенев

 Носят мъжете бради и мустаци.
По цял ден могат да гледат футбОла.
Десет процента от тях са простаци.
Тридесет не виждат жената дори гола.

Още десет по цял ден пият ракия.
На двадесет интелектът им е в зачатък.
Двадесет не помнят парите къде са си скрили.
Останаха десет...
Какво да избират жените от този остатък?

11.11.2012 г.
Б. Алекс.
Петр Пенчев


Рецензии