***

Відверто , але тихо грає скрипка
Опівночі з відкритого вікна
Освідчення крізь обрій вже проникло
А в її душу лиш не проника
Немає хмар у зоряному небі
Немає і фальшивих в пісні нот
Та щось іще додати мабуть треба
Сюжет розмитий став би у  цейтнот
Обачливо , поступливо , по краплі
У північ ллється музика від струн
Та небеса пронизливо – закляклі
Не відчувають душу партитур
Відверто , але тихо грає скрипка
Мовчання так нестерпне  …та на час
Усміхнена… мелодія проникла
Мелодія та називалась – Вальс.


Рецензии