Укр. Перен1с на пап1р

Переніс на папір, все, що думав та бачив,
та все те , що в житті пережив,
тільки не сумую більше та не плачу,
що не буду більше молодим.
Молодість не вернеться, її не буде
та не буде тих кого любив,
ну, а той хто знав мене забуде,
що колись мене в житті зустрів.
Не повернеться моє життя в минуле,
де моя вся молодість пройшла,
де я жив. мене давно забули
а Надія, в вічність відійшла.
Знову буде новий день та літо,
виросте червоний мак у полі,
виростуть нові волошки в житі,
а я іншої не буду мати долі.


Рецензии