Я-Донька Украiни!

Я-Донька України!

Здолаю всі вершини,
великі і не дуже...
Я-Донька України!
Запам'ятай це, друже.

Здолаю всі руїни,
на заздрість геть усім.
Я-Донька України!
Вона і є мій дім.

Здолаю вежі й стіни,
І цю війну криваву...
Я-Донька України!
Її я міць та слава.
29 04 2019 р
Вікторія Р


Рецензии