закони я не помiняю...

Зло з добром нас захватили
Між собою світ ділили
І ділили мою душу
Вона трясеться наче груша
Оцей світ такий жорстокий
Я купаюся в його істоках
Стільки зла у душу залилося
Непозбудуся бо сиве вже волосся...
Старість ласку витрачає
 а на томість
Душу люттю наповняє...
Закони я не поміняю тож живу у тім що маю
Себе зтримую борюся бо розгніватись боюся...
Лагідною я щаслива
І душа спокійна мила...
Куди не гляну
Все красиво
Я радію яке диво...
Якщо зло поселиться і переможе
Ніхто вигнати не допоможе...


Рецензии