Не обертайтеся

Якби то наша була воля,
Щоб повернутися назад,
Щоби змінити свою долю
І мудрих слухатись порад.

Та й добре ,що то не зворотнє,
Що ми не в силах повенутись.
Бо варто те,що є сьогодні
І ми не в силах у це втрутитись.

Усі  помилки , що минули
Нам не дають в житті спокою.
Туди ми прагнемо , де були,
Перегорнути час рукою.

 Час моноліт, він не рухомий,
Усі ми ходимо по ньому
Шкода ,що шлях у нас гріховний,
Але ми ним йдемо до дому.
18.01.2019 р.


Рецензии