Куди усе под лося

Чому дорослі такі злі?
Чому забули про дитинство?
Коли були іще малі,
І мали ніжність материнську.

Коли навчали нас матусі
Того хто поруч поважати.
У милосердному ,щоб дусі,
Хто у біді ,допомогати.

Куди поділася та щирість?
Що у серцях дитячих жила.
Прошу скажіть мені на милість.
Куди ми то усе поділи?

Ми навкруги оскаженіли,
Нас у байдужість втягли гроші.
Але ж ми люди не вандали,
Я вірю в нас! Ми всі хороші.
Сосєдка О.Д.     16.01.2019 р.


Рецензии