Хто на що вартий

НАПЕВНО МИ НЕ ЗНАЄМО ,ХТО ВАРТИЙ І НА ЩО,
АЛЕ СЛОВА КИДАЄМО І МЕЛИМ ХТО ЗНА ЩО.
ЖБУРЛЯЄМО КАМІННЯ У ДРУГИХ
ЗАБУЛИ ,ЩО СТРАШНИЙ ТО ГРІХ.

СУДДІВ  БАГАТО НА СВІТІ РОЗВЕЛОСЯ
ШКОДА ,ЩО ТАК МІЖ НАМИ ПОВЕЛОСЯ.
ТОЙ НЕ ТАКИЙ, А ІНШИЙ НЕ ТУДИ
І ВСЕ НЕ ТАК ДЛЯ НАС,ХОЧ ЯК ТИ НЕ КРУТИ.

СКАЖИ!  ЩО САМЕ   ТИ ЗРОБИВ?
ЩО ТАК СМІЛИВО ЦВЯХА  У ХРЕСТ  ВБИВ,
ЩО ТАК НАХАБНО КІСТКИ ОБСМОКТАВ.
ТИ САМ НЕ ЗРОЗУМІВ ,ЩО У БАГНЮКУ ВПАВ.
Сосєдка О.Д.     15.01.2019 р.


Рецензии