Не забутня спов дь

Я був на сповіді у БОГА
Тримтячи глянув на Творця
І підійшовши до порога
Не бачив я Його лиця.

Стояли янголи навколо
З них кожен хліб тримав в руках
Я страшно корчився від болю
Спокутий у земних гріхах.

Мені сказав Отець небесний
Хреста он бачиш на горі
На нім страждав мій Син восхресний
Щоб ти у пеклі не горів

Тобі зашкодили вагання
Шоби до церкви підійти
Та чим щиріші є зізнання
Тим легше в рай буде ввійти.

Ось бачиш хліб ,то твоя віра
Візьми від кожного шматок
Із хлібом тим втечеш від звіра
Лиш зробиш переможний крок.

Я глянув ,що не так  далеко
Горять яскраві купола
І у ві сні мене лелека
Туди з собою повела.

Я написав про це ведіння
Щоби у вірі не вагатися
Хто с Богом ,буде всім спасіння
Потрібно тільки постаритися.
Сосєдка О.Д.    10.01.2019 р.


Рецензии