Над Днiстром так дивнi хмари

 Над Дністром так дивні хмари , 
Мріє небозвід,
І співають  десь гітари,
Полум'яний схід.

В лісі  у Карпатах ночі,
Мряка і туман,
Чорноокі в горах очи,
І сріблит лиман.

 Розливався на свободі
Розквіт золотий,
І повітря в насолоді,
Місяць молодий.

 
Над Дністром так дивні хмари,  
Мріє небозвід,
І співають  десь гітари,
Полум'яний схід.


Рецензии
Чудовий вірш! Мені дуже сподобався!

Эдуард Неганов   30.04.2019 07:55     Заявить о нарушении
Щиро дякую!!!

Ольга Липа   30.04.2019 13:15   Заявить о нарушении