Благословiнь у день прийдешнiй

Присвячено Людмилі Федорівні Новік.

Благословінь у день прийдешній
а також на усі роки.
Вітаємо ,ми Вас сердечно,
щоби не знали Ви нудьги.
Хай кожен ранок Вам всміхнеться
промінням ніжним золотим
і соловейко обізветься,
Вас привітає з днем новим.
Любов хай Божа Вас зігріє,
зніме з душі важкий тягар,
а рідних ніжнії обійми,
то будуть наче Божий  дар.
Нехай здоров'я і наснага
Вам будуть друзями завжди!
Страхи покинуть,а відвага
із вами поруч буде йти!
Живіте довго і радійте
новонародженому дню!
Любіть,творіть а також мрійте
і дякуйте за кожну мить свою!


Рецензии
Та й бути по цьому. Дякую. З пов. Христос Воскрес.

Игорь Ярин   30.04.2019 19:02     Заявить о нарушении
Воістину воскрес!

Левиа   02.05.2019 14:02   Заявить о нарушении