Весна на Днiпрi

Спекотний день і майже травень.
Ріка в серпанку - синє марево.
Берег розтанув, щез в тумані.
І ватою пухкою білою,
небо убралося у хмари.
Над хвилями літає чайка,
води  крилом своїм черкає.
А тінь від хмар пливе над плесом
 і у глибинах пропадає.
Дніпро - осяйна  Афродита.
Іскрить коштовними перлинами.
І око тішить - зачаровує.
Краса чарівна  - дивовижна!
Спекотно, вітер пахне літом.
Вода прозора - кришталева.
Ріка манить в свої обійми.
І ніг торкається привітно, ще
весняна ,  холодна хвиля.


Рецензии