Поголовно

0ver
shooted  territories

over deserts
sands
of

remainig to
 dyym  ? - whom ' re   -- -  following     -  to a Travelling a  Lady -
 
  -  What you
expect ,  mama  after
backyards
garden


 Nothing

No more tv , i-ty
no more mobile - ?
 

  Not - to Letters
an addrress  -  !

  - How could

shy_only  to say myself  i  -  ?


 -   Это
Светлая Пасха
  Никогда    
  матом всех  ни ругай


 Толпы
верующих
  Толпы

 - выживать 
 Нам    Ъ
   -  да но

  !!!
Дано

 Over these streets above 
over to
 the right corner

  excluding
of their
  stupid  pens
               

Когда - даты
билепты  то
выписать - 

 : Жанна Д-арк , Бонни М

Спектакль "Вишенка "

  - Никаких Пиренеев  - ъ
  - Вот б
имеено   
 until lakes
   
 


Рецензии