Тут по-руску но вершык

: То ш тоsоj некто в гэршкыj
На крісте но васькресьнуль

А Хрыстос чы воскреснул
Дэ в Яновы чудесно.
Да, ну, дэ ты ув нэ3
Гонды во j зары во з.

То но во екся Эдік ш
ОбЯвЛевСІК у тэjі,
Шо свята прамо вvэ v все
І лыvыть, бы сапог.

Ну, бо шо то за вершык.
Нішо v, оj, ныпоjнетнэ з.
Бо раз ты мні по-децкі,
То фш ны юмор в Лідок.

І мы, опа, j ровэром v
Гынды во j прамо в лесе.
Да j грыбов матцы влепім.
Шо бо Тігру хруsов.

Гітё ш Гіту умеет
Каvон чорт вам поспевваць.
Кабы но ек налеvно
Розвывався Васько.

Вы усвоjтэ хоть нешто,
Шо дае вам ваш пешта ш.
Жэ бо пышыця лэхко сь (V).
Бы и Щэ (S) в парсюков.

Вот такой мы тощой
Пасма3 ж загаловк.

...бо оно й забавлеемсь
Во с красоткой какой


Рецензии