Великдень

Моя Україно…заплакана Мати
Великоднем витри ти сльози свої

Моя Україно… тебе не здолати
ніколи не згаснуть тобі у пітьмі

Моя Україно…Зелене намисто
розквітли сади і прозріла земля

Моя Україно… в квітучі знов шати
ти вбралась і Сонце знов світить вгорі

Моя Україно…ти Ненька і Мати
Любов Божа серцем тебе обійма

і як не вбивали тебе вражі діти
Моя Україно...  ти знову Жива

Моя Україно… у Хресному ході
я серцем вклоняюсь тобі до землі

Моя Україно… стражденна земля
Кохана довіку МОЯ Україно…
ти Ненька моя і ти Мати моя

28.04.2019


Рецензии
Я люблю її так само, як Ви. Дуже сподобався Ваш вірш. На жаль, вороженьки є, як зовнішні, так і внутрішні, що рвуться до влади.

Елена Стёпина Стратович   07.05.2020 12:54     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.