Я все сказав, Я всiх вас застерiг...

Хто б нам зробив, що Він зробив для нас,
Щоб так страждати, на хресті висіти? -
До вас звертаюсь, люди, в оцей час, -
Хто мудрість дав, щоб Словом володіти?

Хто сили нам дає іти, іти,
Щоб сповіщати Божу звістку, волю?
І поряд йде до нашої мети,
Щоб мали ми із вами кращу долю?

Чиє серденько я до вас несу?
Ви знаєте, про Кого мова йдеться?
Його звеличую , оспівую красу…
Чиясь душа, надіюсь, відізветься!

Чиясь душа відкриється Йому,
Побачивши отут дітей цих Божих,
Щоб назавжди залишити пітьму
І стати на Христа, Ісуса схожим!

Я не відразу голос подала,
Коли Він звав, дав мати Заповіта,
Вже потім Йому серце віддала,
Щоб стати на землі тут сіллю, світлом!

Щоб сповіщати про останній час,
Показувати шлях вузький з Ісусом,
Бо ж завтра може вже не бути шанс,
Коли зустрітися ти можеш з землетрусом,

А чи з водою… Скільки вже було
Отих смертей, що відійшли без Бога,
Від куль в АТО синочків полягло?..
Єдина є під захистом дорога!

Вам Божий чути голос через нас:
- Життя віддав, щоб мали ви спасіння,
Прийдіть до Мене, ще у вас є час,
Щоб мати вам пізніше воскресіння!

Христос воскрес! Воістину воскрес!
То ж не чекайте на прихід останній,
Пішов на хрест, щоб шлях був до небес,
Так хочеться, щоб ви були слухняні!

Моя правиця завжди оберіг,
Під захистом всі ті, хто йдуть зі Мною.
Я все сказав, Я всіх вас застеріг,
Не руководьтеся ви мудрістю земною!
          28.04.2019


Рецензии
Людочка, шлю тебе сердечный привет!
Дай Бог, чтобы ещё и ещё кто-то остановился и расслышал Его голос.
Надеюсь, тоже.

Описка - третий куплет последняя строка.

До встречи. Приду позже...

А.Назаренко   26.05.2019 16:39     Заявить о нарушении
Спасибо, дорогая Тонечка!
Обнимаю,

Людмила Дзвонок   02.06.2019 07:41   Заявить о нарушении