Христос воскрес!

Вирвався ВІН із обіймів пітьми.
Болю зазнав та страждання:
Поневірянь не зазнали щоб ми.
Справдились кращі бажання.

Покликом теплим покличе нас ХРЕСТ!
Вклонимось низько та щиро.
ЗІЙДЕ ХРИСТОС  БЛАГОДАТТЮ З НЕБЕС!
Віру пробудить до миру!

Світлом осяє для кожного шлях.
Справдяться бажані мрії.
Наче окрилений ВСЕСВІТОМ птах,
Що  ВОСКРЕСІННЮ  радіє.
В серці ж плекає надію:

Щоби завжди досягати мети,
Треба сміливо та впевнено йти.
Гідність, порядність в душі берегти.

28.04.2019


Рецензии