Спаситель живий

Прокидається Боже творіння,
Славить Господа воскресіння,
Я до неба підношу зір свій:
Мій Спаситель живий!

Хочу я, щоб ти знав це, мій друже,
І не був до спасіння байдужим.
Ти повір дивній вістці благій:
Твій Спаситель живий!

Будем славити Господа разом,
Залишаючи зло і образу,
Ми отримали дар дорогий:
Наш Спаситель живий!
~ДЛВ~


Рецензии