Великодень 2019

Я від душі вірян поздоровляю з Великоднем
освятимо пасхи сьогодні вночі у неділю
і за сніданком яйця пофарбовані ми розіб'ємо
за келихом вина скоріше в чудеса повіримо...
З надією скажемо один до одного Ісус воскрес
хоч він страждав не заради вічного життя
і ніс до подиху останнього свій важкий хрест
хотів донести до кожної людини своє каяття...
Але є на світі Бог і згодом Ісус Христос ожив
і до страждених як сонце сяяла його любов
до віри християнської прихильників примножив
щоб у молитві згадати з радістю цей день знов...


Рецензии