жахливiше не бува...

Сортірує життя нас
Комусь муки комусь клас
Комусь щастя комусь горе
Гори горя
Горя море
Жити в горі так нехочеться
Душа болить і тіло мучиться
Щастя душу покидає жахливіше не буває...


Рецензии