Японский верхогляд-ъ

 Dying as
quick
 to suckseedly

 Где-то Арбат -  в Washing
tone

Норы
какие-то лисьи  , и   

.. .


  -  Common   !

 Night :  Tokyio  - say-1 !, you say  - two                (    )




w   Непонятные мне
иероглиф

   -    ы

  Fifteen  munutes
both us to  vomiting - knock knock knockin' to heavean-door

   are over  -   ?   ?

 
...  Свиндцовый sky

  березы водит

   -  Барби , барби , бейби  - am I gonna

 be loosinng
 Surely
baby
 
  my
    mind -  - ?-??


 -  " Mistreated - ?   but it was a kind of kidding

 "When overcrowded inside indeed it's
very safety  "            ... ( Proverbs , native speakings , stern usable expressions ,  but only separate   ['sэprit ] words , or Ltrs -letters - litters
 всрачь connecting-Ъ


Рецензии