Не твоя...

Умивалася слізьми -
ніченькі  безсонні.
Вже не скажем слово "Ми" -
холодно долоням.

Ти чужий став воднораз -
вбік відводиш очі...
Щастя полишило нас -
хтось любов зурочив.

Не твоя...
Вже не твоя...
І вже більш не буду.
Вщент згорююся сама,
а тебе забуду.

Не твоя і ти не мій -
розійшлись дороги.
Вмер сердечний буревій
ревнощів, тривоги...

За слізьми втрачала світ:
"За що така доля?"
З вишень цвіт, як білий сніг...
Але ж я на волі!

"Не твоя"...
Оті слова ще бентежать душу...
Відшукаю щастя я -
йти до нього мушу...
 


Рецензии