В дверто про почуття

Коли весна струмками заспіває
І посміхнеться сонце у обіймах неба
Настане день,  коли ти запитаєш
Чи маю почуття до тебе...
...Тобі у відповідь не вимовлю ні слова
Бо почуття в словах вагу втрачають
В той час помітиш,  наче випадково
Тепло руки,  яка тебе тримає
І коли будеш в морі ніжності тонути,
В полоні наших спільних почуттів
Подумаєш про щастя і тому ти
Згадаєш,  що усе життя цього хотів
Коли ти поруч - час втрачає силу
Ми ледь знайомі - подиву немає меж
Я вдячна долі,  що тебе зустріла
Я вже щаслива,  думаю,  ти теж...
Цей блиск не можуть приховати очі,
Ця радість не загубиться в юрбі
Про мою ніжність вітер прошепоче
І щирий вірш, присвячений тобі)...


Рецензии