Радiсть Воскресiння

Христос воскрес! Христос воскрес!
Співають ліс і гори!
Христос воістину воскрес! -
Струмок їм дружньо вторить.

І ми прославимо Христа,
За дивне Воскресіння
Нехай хвалу несуть уста
І вдячність за спасіння.
~ДЛВ~


Рецензии