МОВА

                МОВА.

                Ми на своiй землi живемо
                I хто би там не говорив
                Кохання, Вiра, Мати, Небо
                На Душу нашу мають вплив.

                I ще чарiвна, рiдна Мова
                Спiвуча, наче та весна
                Ми - Украiнцi - Слава Богу !
                А Ненька в нас для всiх одна !


Рецензии