Пiдiйми свiй погляд на Голгофу

Підійми свій погляд на Голгофу,
Там, у муках вічний Божий Син!
Це за тебе Він стікає кров’ю,
За гріхи твої й провини всі.

Серце переповнене любов’ю,
Божий Син за всіх людей страждав,
Щоби кожен, хто повірить в Бога,
В Нім прощення і спасіння мав.

Тож прийди до Господа, мій друже,
В покаянні перед Ним схились,
Поки кличе Він - не будь байдужим,
На коліна встань і помолись.

Має владу Він гріхи прощати,
Чисте серце подарує Бог,
Душу буде радість наповняти,
Прийде спокій, зникнуть дні тривог.

Він візьме всі тягарі на Себе,
Серце укріпить в часи страждань,
Вірних доведе Христос до неба,
В вічний неосяжний Ханаан.

Будуть там із Господом радіти,
Всі, кому Христос гріхи простив.
Тож спіши, бо можеш запізнитись,
І у небо чисте не ввійти.
~ДЛВ~


Рецензии