Пасхальна радiсть

Пролісок прокинувся од сну,
Первоцвіти вмивається росою.
Радісно стрічаємо весну,
Що день Пасхи принесла з собою.

Наш Христос дня третього воскрес,
Подвиг цей величний, тріумфальний!
За найбільше чудо із чудес,
Славимо Творця у день пасхальний.

Хай з дитячих уст бринить хвала,
Смерть тепер уже не має сили,
Бо її Спаситель подолав,
І нетлінним вийшов Він з могили.
~ДЛВ~


Рецензии