Припять чаес

Колись було радiсно
На подвiрьi з милим.
Посадили на весiлля,
Дерево калину.
Калина калинонька,
Менi як сестричка
Бо садив коханий мiй,
До самоi рiчки.

То ж приказував менi,
Будете любимi.
Калинонька та Марiчка,
Все життя щасливi.
Калина калинонька,
Менi як сестричка.
Чому ти зi мной сумна,
Я ж твоя Марiчка.

Розлучив з коханим нас,
Клятий той Чорнобыль.
Не покинула я тебе,
Будь що будь si мною.
Калина калинонька,
Слiзонька котилася.
Доля нещасливая,
Тож менi судилася.

Калина калинонька,
Не цурай так долю.
Доля не щасливая,
Посумуй зi мною.
19 квiтня 2011 року

 


Рецензии