Все вiддав

Прим. для не знающих украинский,
но желающих прочитать и понять.

Е -читаем как - Э
И - читаем как Ы
Э - читаем как -Е
И все будет Украина!


На коліна встану я під небом,
В ніч відкрию свій втомлений зір.
Руки у мольбі, припаду снігом,
Серед степу, мов самотній звір.

Я її до божевілля лЮблю!
- У цю мить завіі прокричу.
Краще я себе навіки згублю!
- Голос сів, а ле я шепочу.

- Дай всевишній їй добра, спокою.
- Сніг лягає, ковдра по плече.
Ледь у змозі ворухнуть рукою,
А сльоза з очей вже не тече.

- Люблю іі, та в думках цілую.
- Тіло льодом геть мороз скував!
 Серця стук я взагалі не чую…
Тоді, їй усього себе віддав.



Дорогий читач, або просто відвідувач моєї сторіночки, хочу запропонувати вам аудіофільм, створений по моєму роману "Нижче, - тільки вгору"!. Посилання веде на гугл диск мого аккаунта. Аудіофільм доступний для онлайн прослуховування, або скачування БЕЗКОШТОВНО!



Рецензии