тече життя нам на путя...

Тяжкі жахливі хворобливі ...
пливуть ідуть летять повзуть...

 котяться чі сунуть на людей минути ...

 ми їх не зможем оминути...
 
Будем всі окроплені облиті умазані прибиті...

Радістю і злом
Пронизані сердиті...

Нестерпно людям та  терпеливо будуть все терпіти ...
Бо немає їм куди себе подіти...


Рецензии