Вiд серця до серця

Від серця до серця,
Злетілися мрії.
Маленькі озерця,
Мов сонечко гріє...

Мов зіронька сяє,
В вечірній дорозі.
То віра проймає,
В сердечній тривозі.

Від думки до думки,
Від доторків втоми.
Лиш любляче серце,
В грудях невідомих.

Від погляду в погляд,
Від рукостискання.
Від серця до серця,
Співа пташка рання.

Де лине калина,
Своїм білим цвітом.
Де радість єдина,
Летить білим світом.

Від серця до серця,
Від слова,до слова.
Маленькі озерця,
Звеличена мова.
P.s.
Від серця до серця,
Велика подяка.
Тому,хто зарадив,
Від того,-хто плакав.
 (Понкратова.О.В.)


Рецензии