недав Бог...

Дуже Боляче і неприємно...
Щастя радість кинули взаємно
Без кохання я страждаю
Смерть блаженну ожидаю...
Рідна. Мила  моя нива
Я чомусь
Несчасна...

Хочу буть щаслива...

З богом спорити не буду
Закохаюся і щастячко здобуду ...


Рецензии