Не тi

"Бо на троні посидить хтось інший, та знову не той.
А можливо, і той. Значить, знову цей трон не над тими."
                Богдан Томенчук

Ми знову не ті, не туди і не так пливемо,
і шлях не такий, і дорога не та, й не додому,
і знову не той ухопився за наше кермо,
яке ми самі, добровільно, вручили не тому.

І мова нам знову не та, і слова не такі,
й закони не ті, і з трибуни говорять про інше,
про інше, але не про те і не ті,
і хочемо знову не те, але краще та більше.

Руйнуємо все, але знову не там, і не те,
і міст вкрили дошками знову старими й гнилими,
та вірю, що наша країна таки розцвіте,
в той день, коли МИ перестанемо бути НЕ ТИМИ.

25.04.2019


Рецензии