Бог в мен диха...

*   *   *


1

Бог в мені дихає
                дихає
слово дозріє в мені
мрію святу розколихує –
в Чистий четвер!
         всі ці дні...


втримав життя навіть в проскурі!
Бог найсолодший є Він!!!
сяючі очі – у простору
             в новій
             ще новій яві...


2

художність як нага
                роздягнена
то вводить прямо до Небес:

«ідіть за мною Бог воскресне Бог воскрес ідіть за мною Бог воскресне...»

Христос воскрес!!!

25.04.2019, Чистий четвер.
з причастям


Рецензии