Прощальная. гетьманськая

Як умру то поховайте мене на Мальдивах...
Остаточно прощавайте,
лоб ЗЕленкою намажте,
шоколадом збальзамуйте,
горилкою заспиртуйте!
В дупу пороху напхайте,
пидпалить и утикайте...
(продолжение следует)


Рецензии