Весняний день

Роскішний день і неба височінь.
Над синьою рікою синя - синь.
І хвиля плескає в свої долоні,
віншуючи театр весняних дій.
Над берегом квітують абрикоси
у біло - пінному святковому вбранні.
І верби роспустили коси,
На них листочки як мережки весняні.
Весна, весна від краю і до краю!
Прозорість вод , смарагдові поля.
Веселим натовпом  щебечуть, стоголосо, закохані птахи серед гілля.
Життя набрало обертів, зірвало всі перестороги і страхи,
Світ повниться любов'ю і бажанням.
Земля у білому весільному вбранні,
вже при надії і чекає,
І ніжиться у сонці і теплі...


Рецензии